Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kuzey İlçeler Koordinatör Daire Başkanı Ali Mazhar Türk, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, Yeşil Afşin Gazetesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

Yeşil Afşin Gazetesi imtiyaz sahibi Ömer Kösebalan ile bir süre sohbet eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kuzey İlçeler Koordinatör Daire Başkanı Mazhar Türk, basının önemine değinerek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Kuzey İlçeler Daire Başkanı Türk, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olan basının, halkın duygularını dile getirdiğini, sesi, soluğu olduğunu ve aynı zamanda siyasilerin de en büyük yardımcısı olduğunu belirtti.

Büyükşehir Belediyesinin her zaman basının yanında olduğunu belirten Türk, " Yaptıkları iş gereği gözlemleri, bağımsız duruşları ve tarafsız kimlikleri ile yönetim ve vatandaşlarımız arasında çok önemli bir köprü görevi gören basın, demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarından biridir. Geçmişten bugüne ülkemizin ve şehrimizin gelişmesine önemli katkılar sağlayan basın-yayın kuruluşlarımız, günün imkânlarına göre kendilerini yenileyerek, şartlar ne olursa olsun katkılarını sürdürmektedirler. Toplumların haber alma hakkını elde etmesi için her koşulda canla başla çalışan gazetecilerin özverili çalışmalarını takdir etmemek mümkün değil.

O sebeple Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak basın yayın kuruluşlarımızın ve çalışanlarının kutsal bir görevi yerine getirdiklerine olan inancımız tamdır. Kuzey İlçelerde görev yapan gazetecilerimizi ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyoruz ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç'un selamlarını iletiyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Erkoç'ta, gazeteciler gününde yayımladığı mesajında, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, doğru, ilkeli ve tarafsız haber yapan basın yayın kuruluşlarımıza ve çalışanlarına her türlü desteği vermeye devam edeceğini belirtmişti. Zor şartlar altında, meslek etiğinden taviz vermeden, çalışmalarını sürdüren tüm basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Ziyaretin kendilerini çok memnun ettiğini ifade eden Yeşil Afşin Gazetesi imtiyaz sahibi Ömer Kösebalaban ise, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kuzey İlçeler Koordinatör Daire Başkanı Mazhar Türk'e nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi