Dedebaba Mahallesinde çalışmalarını sürdüren asfalt ekipleri Seferhoca Caddesinde asfalt çalışması gerçekleştiriyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ile Fen İşleri Şube Müdürlüğünce Seferhoca Caddesi sıcak asfaltla kaplanıyor.
Konu hakkında bilgi veren, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'ndan yetkililer: 

"KASKİ tarafından altyapı çalışmaları tamamlanan Seferhoca Caddesinde sıcak kaplama asfalt çalışması yapıyoruz. 2 bin 500 metre, 9 metre genişliğinde olan caddemizin sıcak kaplama asfalt çalışmamızı hızlı bir şekilde devam ediyor. Yol çalışmalarımız tamamlandığında, Afşin halkının yoğun olarak kullandığı bu cadde vatandaşlarımızın hizmetine açılacak. Bu caddedeki çalışmalarımızı bugün veya yarın tamamlayacağız. Ardından, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak sorumluluk bölgemizdeki bütün yerlere hizmet götürmek için çalışmalarımız devam edecek" açıklamasında bulundu.

Muhtar Ceyhun'dan, Başkan Erkoç'a yol teşekkürü

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin, Dedebaba Mahallesindeki asfalt çalışmalarını yerinde takip eden Muhtar Hüseyin Ceyhun, Seferhoca Caddesi'ne yapılan sıcak kaplama asfalt çalışmaları için Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'a mahallesi adına teşekkür etti.

Asfalt çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu aktaran Dedebaba Mahallesi Muhtar Ceyhun, " Afşin halkı tarafından yoğun olarak kullanılan Seferhoca Caddemizin altyapısının tamamlanmasının ardından sıcak asfalt kaplama çalışmasına başlandı ve tamamlanmak üzere. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç bizleri kırmadı. 

Dedebaba Mahallesine bağlı olan Seferhoca Caddesine güzel bir şekilde, tüm ekipmanıyla, kaliteli bir asfalt çalışması yaptı. Başkanımız sağ olsun, bizlere gerekli imkanları sağlıyor. Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımız adına, Sayın Erkoç'a sonsuz teşekkürlerimiz ve şükranlarımı sunuyorum" açıklamasında bulundu. 
Editör: Haber Merkezi