Büyük Birlik Partisi (BBP) Afşin İlçe Başkanı Ecevit Kavak, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasına ilişkin BBP Genel Merkezi ve Genel Başkan Mustafa Destici’nin almış oldukları 'evet' kararının arkasında oldukları söyledi.

BBP Parti Afşin İlçe Teşkilatında basın açıklaması yapan İlçe Başkanı Ecevit Kavak,  " Devletin ve milletin bekası, istikbali ve istiklali söz konusu olduğunu gördüğünde BBP ve onun idealist kadroları, hiçbir siyasi ikbal düşünmeden devletin ve milletin yanında durur. Bunun için 'evet' demeye karar vermiş bulunuyoruz."dedi.

Genel Başkanları Mustafa Destici'nin 16 Nisan'daki anayasa değişikliği halk oylamasında "evet" diyeceklerini açıkladığını anımsatan Kavak, " Bizler, Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun kurucusu olduğu, BBP’nin Afşin İlçe Başkanı ve Alperen Ocakları olarak, 16 Nisan’da yapılacak olan halk oylamasıyla ilgili genel merkezimizin aldığı kararın sonuna kadar arkasındayız. Genel Başkanımız Mustafa Destici’nin almış oldukları kararın sonuna kadar arkasında olacağımız.BBP Afşin İlçe Teşkilatı olarak 16 Nisan'da ülkemizin önünü açmak için 'evet' diyeceğiz. Bu konuda söz veriyor ve bazı yazılı ve görsel medyada 'BBP yanlış yaptı, bu kararı tanımıyoruz' diyen arkadaşların partimizle uzaktan yakından alakasının olmadığını belirtmek istiyorum" diye konuştu.

Ülkenin geleceği için 16 Nisan'da gerçekleştirilecek halk oylamasında, BBP İlçe Teşkilatı olarak 'Evet' diyeceklerini yineleyen Kavak, " BBP’nin Genel Merkezinin nerede olduğunu bilmeyen arkadaşlarımıza sesleniyorum. Biliyorsanız rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun sağlığında niye terk edip gittiniz? Şimdi mi aklınıza düştü, parti? Afşin İlçe Başkanı olarak çocuklarımın geleceği için devletin bekası için, bayrağımız için, vatanımız için, Türk İslam alemi için 160 milyon sefer ‘evet’ diyor herkese sevgi ve selamlarımı sunuyorum." açıklamasında bulundu.


;kjnhb

Editör: Haber Merkezi