Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala Afşinli vatandaşlar, bayramların olmazsa olmazı bayram şekeri, lokum, çikolata ve badem ezmesi için alışverişe başladı.

Halk arasında 'Şeker' bayramı olarak da adlandırılan Ramazan Bayramı öncesi tezgâhlar çeşit çeşit şekerlerle donatıldı.

Şekerin kilogram fiyatları kalitesine göre 10 TL ile 50 TL arasında değişirken, lokum fiyatları ise 18 TL ile 45 TL arasında değişiyor. Bayram şekerleri, lokumlar ve çikolatalar tezgâhlarda sergilenmeye başlanırken, bayramlarda misafirlere ikram edilmek üzere satışa çıkan bayram şekerleri tezgâhları şenlendirdi.

‘Her Bütçeye Uygun Şekerlerimiz Var’

Yaklaşan bayram nedeniyle şeker satışına başladıklarını belirten İkizler Kuruyemiş Sahibi Ümit Alıcı, “Bayram yaklaşıyor ve inşallah iyi olur. Satışlar da hareketlilik oluşmaya başladı. Şekerin kilogramı 10 TL’den başlayıp 50 TL’ye kadar değişiyor. Lokum fiyatları ise 18 TL ile 45 TL arasında değişiyor. İnşallah kazasız ve belasız bir bayram atlatırız.” açıklamasında bulundu.

Ramazan Bayramına sayılı günler kala şekerleme ürünlerini tezgâhlara çıkardıklarını belirten Alıcı, piyasada her bütçeye göre şeker ve çikolatanın olduğunu söyledi.

Editör: Haber Merkezi