Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş, esnaflara Kurban Bayramı’na özel kurban bıçağı ve kahve hediye edecek.

Yıl içerisinde çeşitli etkinlikler düzenleyen Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş, Afşin esnafına bu yıl ki kurbana değecek bıçağın Esnaf ve Sanatkarlar Odasından olmasını istediğini belirtti.

Afşin esnafına bıçak ve kahve dağıtımı yapacağını söyleyen Topaktaş, “Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak yıl içerisinde birçok etkinlikler yaptık. 2017 yılı itibariyle Kurban Bayramı’nda da bir etkinlik yapalım istedik. Kurban Bayramı arifesinde Esnaf ve Sanatkarlarımıza küçük hediyeler takdim edeceğiz.Kurbanları kesecekleri bıçakları ve kurban sonrası içecekleri kahveleri Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Odamızdan olsun istedik. Bugünden itibaren yavaş yavaş esnaflarımıza hediyelerimizi vermeye başlayacağız. Bu vesileyle hem fikir alış verişi yapacağız, hem hallerini hatırlarını soracağız, ihtiyaçlarını dinleyeceğiz. ”diye konuştu.

Tüm İslam aleminin ve esnaf ve sanatkarın Kurban Bayramı’nı kutlayan Topaktaş, şöyle devam etti;

“Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı olarak şimdiden tüm İslam aleminin ve Afşin Esnaf ve Sanatkarların Kurban Bayramı’nı kutluyor, Allah’tan hayırlı iş, bol kazanç diliyorum.”

Editör: Haber Merkezi