MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye'de düzenlenen Fırat Kalkanı operasyonunda yaralanan Uzman Çavuş Sebahattin Aslaner’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Afşin Devlet Hastanesinde tedavisi devam eden Uzman Çavuş Aslaner’in sağlık durumu hakkında yetkililerden bilgi alan MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç ve beraberindeki parti yönetim kurulu üyeleri, Aslaner ve ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Türkiye’nin bölgedeki kaos ortamına çekilmek istendiğini dile getiren MHP İlçe Başkanı Ersal Koç, Türkiye’nin, küresel güçlerin uzantısı olan terör örgütlerine aman vermeyeceğini söyledi.

Başkan Koç, “Türkiye Ortadoğu’da önemli bir güce sahip. Bölgesel bir güç. Ülkemizin ilerlemesini, gelişmesini istemeyen küresel güçler, terör örgütleri aracılıyla bizleri de Ortadoğu’daki kaosun içine sürüklemek istiyorlar. Ama bilmelidirler ki bu ülkenin birliğini dirliğini bozmaya kimsenin gücü yetmez. Ne yazık ki gerçekleştirilen hain saldırılarda asker ve sivillerimiz şehit düşüyor, yaralanıyor. Bu günlerde geçecek elbet. Gazimize ve şuan yaralı olan tüm asker ve polislerimize acil şifalar diliyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve Türk milletine başsağlığı diliyoruz" dedi

Editör: Haber Merkezi