Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski Genel Başkanı Alparslan Türkeş, ölümünün 20.yılında Afşin'de dualarla anıldı.

MHP Afşin İlçe Başkanlığı tarafından Merhum Başbuğ Alpaslan Türkeş’in 20. ölüm yıldönümü münasebetiyle Mevlid-i Şerif okutuldu.

Ulu Camii’nde düzenlenen mevlidi şerif programına, Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, MHP İlçe Başkanı Ersal Koç, AK Parti İlçe Başkanı Sabri Türkkahraman, sivil toplum örgütü temsilcileri, kamu ve kurum amirleri, partililer ile vatandaşlar katıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program mevlid okunmaları ile devam etti.

Program sonrasında açıklama yapan MHP İlçe Başkanı Ersal Koç, "Partimizin kurucusu, merhum Genel Başkanımız Başbuğ Alparslan Türkeş’i ebediyete intikalinin 20'inci yılı münasebetiyle Afşin'imizde akşam namazı sonrası mevlid-i Şerif okuttuk. Gerek burada duamıza bizimle birlikte amin diyen ülküdaşlarımıza, gerekse yüreği şu an burada bizimle olan kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Kalplerimizdeki yeri, gönlümüzdeki zirvesi hiç değişmeyecek olan Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i ve şehitlerimizi saygı, sevgi ve rahmetle yad ediyoruz. Rabbim kabirlerini nur, mekanlarını cennet eylesin" dedi.

Mevlide katılanlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Editör: Haber Merkezi