Afşin Baro temsilciliği, Afşin Adliyesine yeni atanan hakim ve savcılar için tanışma ve kaynaşma yemeği organize etti.

Pasha Restoranda düzenlenen tanışma yemeğinde konuşan Afşin Baro Temsilcisi Av. Mehmet Turan, Afşin Adliyesine atanan hakim ve savcılara Afşin’i tanıtmak istediklerini söyledi.

Yemeğin ardından konuşma yapan Afşin Baro Temsilcisi Mehmet Turan: “2016-2017 yılı atamalarda adliyemize yeni gelen hakim ve savcılarla birlikte beraber olmak, sohbet etmek, tanışmak amacıyla bir yemek organizasyonu düzenledik. Zaman zaman adliyenin kasvetli ortamlarından kurtularak böyle bir araya gelerek istişare etmek sohbet etmek çok iyi olur diye düşünüyorum inşallah bundan sonra fırsat buldukça zaman zaman bir araya gelmeyi planlıyoruz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.” Dedi.

Turan’ın konuşmasının ardından Savcı Mesut Yazgan da yemekle ilgili düşüncelerini söyledi.

Yazgan, “Değerli avukatlarımızın düzenlemiş olduğu bu gecede bizde mutlu olduk. Afşin Baro Temsilcimiz Mehmet Turan Bey’inde dediği gibi adliyemizde bazen üzücü şeylerde olabiliyor. Bu güzel ortamı sağlayan Afşin Baro Temsilcimize ve avukat arkadaşlarımıza tekrar teşekkür ediyorum emeği geçen herkesin eline sağlık” diye konuştu.

Düzenlenen yemeğe Savcı Mesut Yazgan, Hakim Candan çiçek, Hakim Mahmut Koçak, Hakim Osman Bayram, Hakim Fatih Aydın ve çok sayıda avukat katıldı.

Editör: Haber Merkezi