Afşin Eshab-ı kehf Anadolu Lisesi, mezunlarını ve mensuplarını 1. buluşma günü’nde bir araya getirecek.

Afşin Lisesi olarak ilk defa eski mezunlarına ve mensuplarına yönelik bir buluşma günü düzenlediklerini söyleyen Afşin Eshab-ı Kehf Lisesi Müdürü Güllü Dağlı Cırık, 1. Buluşma Gününe yolu Afşin Lisesinden geçen herkesi davet etti.

Ramazan Bayramın 2. Günü düzenlenecek etkinlikle alakalı bilgi veren Afşin Eshab-ı Kehf Lisesi Müdürü Güllü Dağlı Cırık, “Biz göreve geldiğimizden günden bu yana 3 yıl oldu. Bizim okulumuza gelen ziyaretçilerimizden, velilerimizden ve misafirlerimizden Afşin Lisesiyle ilgili anılarını duyduk. Ancak bir araya gelmek istediklerini, eski sıraları, eski sınıf arkadaşlarıyla o geçirdikleri günlerin anılarını bizimle paylaşıyorlardı. Bizlerde kollarımızı sıvadık bu konuyla ilgili bütün mezun ve mensuplarımıza ulaşmak için bir davetiye hazırladık. Eski Afşin Lisesi şimdiki adıyla Afşin Eshab-ı Kehf Anadolu Lisesi olarak 16 Haziran’da Afşin Lisesi Mezunları ve Mensupları 1. Buluşma Günü adı altında bir etkinlik düzenleyeceğiz. İnşallah o gün mezunlarımız ve mensuplarımızla birlikte güzel bir ortam oluşturacağız. İlçemiz içerisinden ve dışarısında olan değerlerimizi inşallah bir araya getireceğiz ve orada eski günleri yâd edeceğiz. Davetiyemizde gerekli ulaşım bilgileri mevcuttur. Katılacak misafirlerimizden bizlere dönüş yapmalarını istiyoruz. Çünkü orada biz orada gerekli organizasyonu yapmamız için katılım sayısını bilmemiz gerekiyor. Şehir dışında ikamet edip Afşin’e gelen tüm mezun ve mensup misafirlerimizi büyük buluşmamıza bekliyoruz. “açıklamasında bulundu.

Afşin Lisesi Mezunları ve Mensupları 1. Buluşma Günü etkinliği 16.06.2018 Afşin Eshab-ı Kehf Lisesi bahçesinde saat 17.00’da gerçekleştirilecek.

İrtibat İçin: 0 505 629 50 12

Editör: Haber Merkezi