AK Parti'den Milletvekili Aday Adaylığı için Afşin Kaymakamlığı görevinden istifa eden Ali Edip Budan, yeniden Afşin Kaymakamı olarak göreve başladı.

Afşin Kaymakamlığı görevinden 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimleri için AK Parti'den Malatya milletvekili aday adayı olmak amacıyla istifa eden Ali Edip Budan, görevine döndü.

Afşin'e hizmet noktasında var gücüyle çalışmaya devam edeceğini dile getiren Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, "Ülkeme ve milletime daha iyi ve daha fazla hizmet etmek için görevimden istifa ederek milletvekili aday adayı oldum. Fakat bize kısmet olmadı. 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri için ayrıldığım Kaymakamlık mesleğime bugün itibariyle Afşin Kaymakamı olarak dönmüş bulunmaktayım. Bugün yeniden görevime döndüm ve bıraktığımız yerden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hiç kimsenin endişesi olmasın. Görev yaptığım ve yapacağım sürece tarafsızlığımı bozmadım ve bozmayacağım. Çalışma prensibim kanunlar ve hukuk devleti anlayışı içerisinde olmaktır. Sizlere hizmet noktasında var gücümle çalışacağım. " açıklamasında bulundu.

Malatya'daki hemşerilerinin Afşin'de bir evi olduğunu söyleyen Budan, son olarak şu ifadelere yer verdi:

"Malatyalı tüm hemşehrilerimin Afşin’de bir evleri bulunmakta olup; buraya yolu düşen herkese kapımız açıktır her daim."

Editör: Haber Merkezi