Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yastık altındaki Euro, Dolar ve altınları bozdurup Türk Lirası'na çevirin çağrısına Afşin esnafından destek geldi.

Afşin'de tüp bayii işleten Recep Doğan, 500 Dolar bozdurup makbuzunu getirenlere piknik tüpünü ücretsiz veriyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yastık altındaki döviz ve altınları bozdurup Türk lirasına çevirin çağrısı üzerine kampanya başlattıklarını ifade eden Şark Gaz Bayii Recep Doğan, "Gün birlik ve beraberlik içerisinde ülkemize ve ekonomimize sahip çıkma günüdür. Ülkemiz üzerinde darbe yapmaya çalışanlar şimdi de ekonomik savaşla yapmaya çalışıyorlar." dedi.

Türkiye üzerine oynanan oyunu gördüklerini dile getiren Doğan, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine dış güçlerin oyunu olduğunu bildiğimiz ekonomik savaşa karşı dolar bozdurma kampanyası başlattık.  17-25 Aralık'ta, gezi olaylarında, 15 Temmuz'da ve 24 Haziran'daki genel seçimlerinde başaramadıkları Türkiye'yi ele geçirme operasyonunu şimdi ekonomimize müdahale ederek başarmak istiyorlar.  Fakat yanılacaklar, başaramayacaklar.  Dolar bozdurma kampanyasını, Afşin'de bir esnaf olarak vatandaşlarımıza hem destek hem de teşvik etmek için başlattık. Vatandaşlarımızdan beklentilerimiz şu yönde, bu ülke bizim ve aynı geminin içerisinde yer alıyoruz. Dolar yükselişte fakat bu normal bir yükselme değil. Tüm vatandaşlarımızı, esnaflarımızın bunun farkında olmasını istiyoruz. Bu geminin batmaması için uğraşıyoruz. " açıklamasında bulundu.

500 Dolar bozdurarak getiren vatandaşlara piknik tüpü hediye ettiklerini ifade eden tüp dağıtım elemanı Mehmet Akçadağ ise, " Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın televizyonlardan duyurduğu üzere yastık altındaki döviz ve altınların bozdurarak ülke ekonomisine katkıda bulunması çağrısı üzerine bu kampanyayı başlattık. 500 dolar bozdurup makbuzunu getiren vatandaşlarımıza piknik tüpünü akşama kadar bedava dağıtacağız. Amacımız, ülkemize sahip çıkmak." diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi