Rabia Parkı'nda, Afşin Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl ilk defa uygulanan Ramazan Sokağı bu yılda vatandaşlara hizmet edecek.

Ramazan ayı dolayısıyla kurulan Ramazan Sokağı'nı ziyaret eden Başkan Güven, " Rabia parkımızızda çeşitli etkinlilerimiz olacak. Afşinli vatandaşlarımızın güzel zaman geçirmeleri için hazırladığımız Ramazan Sokağını açtık." dedi.

Vatandaşların Rabia Parkı'nda nefes alabileceğini kaydeden Güven, "Rabia Parkı'na Ramazan ayında vatandaşlarımızın ilgisi çok yoğun oluyor. Burada çocuklarımız için animasyon gösterimiz oluyor, sinevizyon gösterimiz var. Ramazan ayı boyunca bir çok etkinliğimiz olacak. Afşin'de her geçen gün sosyal imkanlar artıyor Bir dizi yatırımlar yine hayata geçti, bir kısmı da devam ediyor.

Geçen yıla göre daha sosyal imkanları geniş, daha rahat bir mekanda hemşerilerimize Ramazanın huzurunu, bereketini, rahmetini hissedecekleri, nefes alacakları, sosyalleşecek daha güzel ortamları oluşturduk. Seneye daha güzel olacak inşallah.

Ben tüm hemşehrilerimin Ramazan ayını kutluyorum, rabbime hamd ediyorum tekrar bizi Ramazan ayına kavuşturduğu için. İnşallah rahmetinden, mağfiretinden bizlere de nasip eder. " açıklamasında bulundu.

Başkan Güven, Ünal’ın Genel Başkan Yardımcılığı’nı kutladı

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal'ın AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nda  (MKYK)yer almasının ardından Genel Başkan Yardımcılığı göreviyle çok mutlu olduklarını ifade eden Güven, şunları söyledi:

"Bölgemizi ilgilendiren sevindirici bir haber aldık. Bu parkın hazırlanmasında çok fazla destekleri olan, bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan, her zaman yanımızda olan, maddi manevi destek sağlayan Mahir Ünal, AK Parti'de yine önemli görevler üstlendi. Tanıtım ve Medya Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Sözcüsü oldu.  Bunun içinde sevincimiz katlandı. Ben tekrar kendisine çok teşekkür ediyorum. Afşinliler adına, şahsım adına, meclis üyelerim adına teşekkür ediyorum. Birlikte inşallah çok büyük işler başaracağız bu halka çok büyük hizmetler yapacağız. Tekrar tebrik ediyorum. Rabbim yolunu açık etsin.

Editör: Haber Merkezi