Elbistan ilçesindeki Öğrenci Servisleri Derneği temsilcileri, soğuk havada nöbet tutan görev başındaki polislere bayrak, karanfil ve tatlı ikramında bulundu.

Elbistan Öğrenci Servisleri Derneği Başkanı Sait Doğan, temsilcileriyle birlikte hava sıcaklığının sıfırın altında 10 dereceyi bulduğu Elbistan-Malatya şehirlerarası karayolunda yol kontrol noktasında görev yapan polisleri ziyaret etti.

Servisçiler, beraberlerinde getirdikleri karanfil, tatlı ve Türk bayrağını görev başındaki polislere ikram etti.

Başkan Doğan, güvenlik güçlerini yalnız bırakmak istemediklerini söyledi.

Elbistan halkının her zaman polis ve askerinin yanında odluğunu kaydeden Doğan, "Ülkemizde her gün bir terör olayı yaşanıyor. İstemediğimiz olaylar. Bizler öğrenci servisi şoförleri olarak her zaman askerimizin, polisimizin yanındayız. Tüm sürücülerin bilmesi gereken polis sadece ceza yazan birisi değildir. Polis teşkilatı gece gündüz, soğuk sıcak demeden bizlerin güvenliği için yollarda bekleyen, bizleri koruyan asil insanlardır. Unutmayalım ki İzmir'de yaşayan terör olayında şehit düşen polis memuru Fethi Sekin de bir trafik polisiydi ve bizler için şehit oldu. Öğrenci servisi sürücüleri olarak, polislerimizin işini kolaylaştırmak için elimizden gelen ne varsa yapacağız. Uyum içerisinde çalışacağız" diye konuştu.

Görevlerini sürdüren emniyet ekipleri de desteklerinden dolayı sürücülere teşekkür etti.

Kaynak: aa