Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Afşin Yol Şube Sorumlusu İsmail Mert, Afşin’de Haticepınarı ve Oğlakkaya bölgesi hariç tüm yolların açıldığını kaydetti.

Kar yağışının özellikle yüksek kesimlerde etkili olduğun Afşin'de, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları ekipleri, yollarda kar küreme ve tuzlama çalışması yürütüyor. Afşin Merkezi’nde ise, tuzlama ve kar temizleme çalışmaları devam ediyor.

Afşin’de yapılan çalışmaları değerlendiren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Afşin Yol Şube Sorumlusu Mert, “Afşin merkez cadde, bulvar ve grup yollarımızda otomatik tuz serpme araçlarımız ve kar bıçaklı kamyonlar ile kar temizleme çalışmalarımız devam ediyor. Tatlar grup yolu, Küçüktatlar, Büyüktatlar, Koçovası , Oğlakkayası , Haticepınarı , Örenli  Mahalleleri gurup yollarında 1 dozer ve 1 loder ile çalışmalarımız var. Dağlıca, Topaktaş , Dokuztay , Armutalan, Söğütdere , Dokuztay Mahallelerimizde 1 loder ile karla mücadele çalışmalarımız devam ediyor.  Sevin grup yolu, Büyüksevin , Çukurpınar , Türksevin , Binboğa , Örenli  mahallelerimizde 1 loder ve 1 greyder kar açma çalışmalarımız sürüyor. Başüstü, Ağcaşar,Kepez , Yazıköy  grubunda 1 Jcb ve 1 greyder vasıtası ile karla mücadele çalışmalarımız devam ediyor.    Haticepınarı ve Oğlakkaya bölgesi hariç sıkıntı bulunan kırsal mahallemiz bulunmamakta” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi