E-ticaret siteleri sayesinde onlarca marka aynı anda görüntülenebiliyor ve bu sayede her çeşit ürünü hızlı bir şekilde bulmak ve satın almak kolaylaşıyor. Kullanıcı sayısının artmasına bağlı olarak, sektörel anlamda da gelişen e-ticaret siteleri yoluyla, günümüzde evcil hayvan ihtiyaçlarını da karşılamak oldukça kolay.

Evcil hayvanların ihtiyaçlarının hızlı ve kolay bir şekilde karşılanması için birçok kaliteli markayı ve ürün çeşidini bünyesinde bulunduran Petzimo.com web sitesinden; , köpek maması, kedi ve köpek bakım ürünleri, evcil hayvanlar için aksesuarlar, kuş kafesleri ve birçok pet shop malzemesi satın alınabiliyor. Güvenilir bir alışveriş ortamında kolay ve hızlı hizmet vermeye yönelik olarak ticaret hayatına devam eden Petzimo’dan evcil hayvanlarınızın tüm ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz.

Petzimo.com web sitesindeki tüm ürünlere iOS ve Android mobil uygulamalarında da yer veren Petzimo; aynı zamanda hazırladığı kampanya ve indirimlerle en uygun pet shop malzemesi alışverişinin yapılmasına da olanak sağlıyor.

Petzimo mobil uygulamalarında alışveriş nasıl yapılır?

Petzimo mobil uygulamalarında kullanıcı adı ve şifre ile girişi yapıldıktan sonra ürünler “Sepete Ekle” seçeneğine tıklayarak alışveriş sepetine atılıyor. “Sepetim” sayfasındaki “Satın Al” seçeneğine tıklayarak önce adres ekleyip, ardından ödeme seçeneği işaretlendikten sonra, sipariş onaylanıyor. Petzimo mobil uygulamalarındaki ödeme seçenekleri Petzimo.com web sitesindeki alışverişlerde de olduğu gibi online kredi kartı, havale ve kapıda nakit ya da kredi kartı olarak sunuluyor. Petzimo mobil uygulamalarıyla, evcil hayvanlarınızın tüm ihtiyaçlarını anında karşılayabilirsiniz.

Petzimo.com ve Petzimo mobil uygulamalarında kampanyalardan yararlanmak için hemen alışverişe başlayın, evcil hayvanınızın ihtiyacı olan pet shop ürünlerini uygun fiyatlarla alın. Online petshop mağazası Petzimo’dan yapacağınız alışverişlerde; arasından tercih yapabilir, köpeğinizin ırkına en uygun mamayı bulmak için filtreleme yapabilir, sevimli dostlarınız için ödüller, besin takviyeleri, mama kapları, temizlik ve bakım ürünleri, aksesuarlar satın alabilirsiniz.

Petzimo mobil uygulamalarından alışveriş yapabilmek için Adroid ya da iOS işletim sistemine sahip mobil cihazınıza uygulama indirmeniz gerekmektedir.

Editör: Haber Merkezi