Afşin'den gelen heyete açıklamalarda bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Ünal, "Eshab-ı Kehf'i, Bakanlık olarak ayrı bir şekilde ele alarak tanıtacağız "dedi.
Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık ve AK Parti Afşin İlçe Teşkilatı, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Nursel Reyhanlıoğlu ve Uğur Dilipak ile AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

 Kahvaltı programında konuşma yapan Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Afşin'in tarihi dokusunu ortaya çıkartacaklarına vurgu yaparak, Afşin'in hizmetlerini üçe, dörde katlayacaklarının müjdesini verdi.
Hükümetin 1 Kasım seçimlerinde özveriyle çalışan Afşin'e karşı üzerine düşeni fazlasıyla yapacağını söyleyen Bakan Ünal, Kültür ve Turizm Bakanlığı olarak Eshab-ı Kehf'i önem vereceğiz ve tanıtım noktasını ayrı bir şekilde ele alarak tanıtacaklarını kaydetti.

"Duble yolla Afşin'ni Malatya’ya bağlanacak”

Kahramanmaraş'ın Göksun ve Elbistan ilçeleri arasındaki yol yapım çalışmalarının başladığına işaret eden Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, konuşmasında duble yolla Afşin'in Malatya'ya bağlanacağını belirtti.

Okul konusunda ise bir sorunun kalmadığını kaydeden Bakan Ünal, hastane çalışmalarında da kısa sürede sonuca ulaşılacağını aktararak, " Önümüzde aydınlık bir süreç var." dedi.

AK Parti Afşin ilçe teşkilatı kabulün ardından AK Parti grup toplantısına katıldı.
Editör: Haber Merkezi