Afşin Esnaf Ve Sanatkârlar Odası’nda gerçekleşen imza töreni, Şekerbank Bölge Müdürü Mehmet Cingöz, Bölge Krediler Müdürü Vedat Kahraman, Afşin Şube Müdürü Mehmet Karabulut ve Esnaf Odası Başkanı Hakan Topaktaş'ın katılımıyla gerçekleşti.

Törende konuşma yapan Şekerbank Bölge Müdürü Mehmet Cingöz, yapılan anlaşmayla birlikte Esnaf ve Sanatkârlar Odasına kayıtlı olan esnafın, 48 aya varan vadelerle, aylık eşit taksit ödemeli, 3 ay ödemesiz veya 3 ayda bir taksit ödemeli finansman ihtiyaçlarının karşılanacağını söyledi.

Bankanın kurulduğu günden itibaren her zaman çiftçilere ve esnaflara destek olduğunu, kredi desteği sağladığını vurgulayan Şekerbank Bölge Müdürü Mehmet Cingöz, “Şekerbank ailesi olarak yaklaşık 43 yıldır Afşin’de bölge halkına hizmet vermekteyiz. Köklü kuruluşumuzun geleneği icabı burada küçük esnafımızı ve çiftçimizi her yönden 43 yıldır her türlü ürünümüzle desteklemek için faaliyet halindeyiz. İçinde bulunduğumuz ekonomik durumda da özellikle çiftçi ve esnafa ihtiyaçlarını karşılamak, farklı alternatifler bulmak adına bankamızda özellikle kredi anlamında daha fazla katkı sağlamak, ihtiyaçlarını karşılamak ve önümüzdeki projeksiyonlarda yanlarında olmak adına Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Odasıyla bir sözleşme imzaladık.  Bunu Afşin esnaf ve sanatkârına, çiftçisine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Esnafın ülkeye ve kente önemli katkılarının olduğunu ifade eden Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş, “Malum ülkemiz ekonomik noktada sıkıntılar içerisinde. Bundan da haliyle ilçemizde etkilenmekte. Üzülerek söylüyorum esnaf ve sanatkârımız daha çok etkileniyor. Bizde Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak ve Şekerbank Afşin Şubesi olarak esnaf ve sanatkârlar noktasında ne yapabiliriz, yaralarına nasıl merhem olabiliriz amacıyla bir çalışma yaptık. Bugünde bu vesileyle protokol düzenledik. Amacımız Afşin esnaf ve sanatkârının yaralarına merhem olabilmek. Afşin esnaf ve sanatkârının her zaman emrindeyiz. Kapımız sonuna kadar açık bu konuda Şekerbank Afşin Şubesi de aynı düşüncede. Tüm esnaf ve sanatkârımıza hayırlı iş, bol kazanç diliyorum. Buraya kadar gelen Şekerbank Bölge Müdürü Mehmet Cingöz, Bölge Krediler Müdürü Vedat Kahraman, Afşin Şube Müdürü Mehmet Karabulut’a ve personeline teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Tüm esnaf ve sanatkârı Şekerbank Afşin Şubesine davet eden Şekerbank Afşin Şube Müdürü Mehmet Karabulut ise ”Afşin Esnaf ve Sanatkârlar odasıyla yapmış olduğumuz protokolde sloganımız şu; “Kapımız her esnafa açık” 1974 yılından beri Afşin’de bulunan Şekerbank hem esnafın, hem çiftçinin hem üretenin yanında. Biz her zaman tüm ürünlerle bankacılık adına esnafımızın ihtiyacı olan tüm kredi noktasında uygun faiz imkânlarıyla esnafımızın yanındayız. Tüm esnaf ve sanatkârımızı Şekerbank Şubesine bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

Konuşmanın ardından Afşin Esnaf Odası Başkanı Hakan Topaktaş Afşin Şube Müdürü Mehmet Karabulut arasında kredi protokolü imzalandı.

Editör: Haber Merkezi