"Bilinçli Bireyler Sağlıklı Nesiller " projesi kapsamında 22 Nisan-5 Mayıs 2018 tarihleri arası Portekiz’in Barcelos kentine giden Afşin Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Afşin'e döndü.

Afşin Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Fevzi Kılınç, “Afşin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak, Erasmus programı 2017 Teklif Çağrısı döneminde yürütülen Ulusal Ajans tarafından hibe desteği sağlanan 2017-1-TR01-KA 102-040844 referans numaralı ‘’Bilinçli Bireyler Sağlıklı Nesiller’’ başlıklı Bireylerin Öğrenme Hareketliliği projesi kapsamında Portekiz’in Barcelos kentinde 22 Nisan-5 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen staj çalışmalarına öğrencilerimiz katıldı. Öğrencilerimiz bu gezide hem stajlarını tamamladılar, hem de değişik kültürleri tanıma fırsatını yakaladılar." dedi.

Öğrencilerin yeni deneyimler kazandığını ve farklı coğrafyadaki insanlarla kültürel etkileşimde bulunduklarına değinen Kılıç projemiz kapsamında Hemşire Yardımcılığı öğrencilerimiz için ’Bilinçli Bireyler Sağlıklı Nesiller ‘’konulu staj çalışmalarını gerçekleştirdik. Ayrıca 10 öğrenciden oluşan grubumuzla farklı coğrafyalardan farklı insanlarla kültürel etkileşimde bulunarak hayata bakış açılarında yeni deneyimler kazandılar ve öğrencilerimiz programdan memnun şekilde yurtlarına döndüler." diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi