Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD) Günü nedeniyle, Kahramanmaraş Piazza AVM’de stant açıldı. Stantta tanıtım yapan AFAD Kahramanmaraş İl Müdürlüğü görevlileri, AVM ziyaretçilerini olası afet riskleri konusunda bilgilendirdi. 

AFAD Eğitim Günü nedeniyle, kurumun Kahramanmaraş İl Müdürlüğü tarafından Piazza’da kurulan standın açılışı Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Ferhat Kurtoğlu tarafından gerçekleştirildi.  Açılışa, AFAD Kahramanmaraş İl Müdürü Mustafa Gültekin, şube müdürleri Mehmet Şahin, Nurettin Karakoyun, Mustafa Kebeli ile Kahramanmaraş Piazza Alışveriş Merkezi Müdürü Serbülent Tekinşen ile AFAD personeli de katıldı.

Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Ferhat Kurtoğlu, açılış sonrası tek tek stantları gezdi ve AFAD yetkililerinden, stantlarda yer alan cihazlar hakkında bilgi aldı.

Etkinlikte AFAD Kahramanmaraş İl Müdürlüğü personeli, Piazza AVM ziyaretçilerine, “Çevremizde oluşabilecek afet riskleri”, “Afet tehlikelerine karşı önceden alınacak önlemler” ve “Afet tehlikesi durumunda yapılması gerekenler” gibi konuları içeren broşürleri dağıttı ve afetlerde kullanılan cihaz ve ekipmanları tanıttı.

Editör: Haber Merkezi