Afşin Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 2016-2017 eğitim öğretim yılı Okul Sporları kapsamında gençler voleybol turnuvası sona erdi.

Afşin Kapalı Spor Salonunda başlayan turnuva, Gençler A Takımı ve Kızlar A Takımı olmak üzere 2 kategoride düzenlendi. Kıran kırana geçen yarışmalarda heyecan dolu dakikalar yaşandı.

Müsabakaları tribünden seyreden AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık, Afşin Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Asef Arslan,Afşin İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Arslanve okul müdürleri de bu heyecanlı dakikalara eşlik etti.

Düzenlenen voleybol turnuvasına, Genç ErkeklerTakımı olmak üzere 9 takım katıldı. Voleybol turnuvasının birincisi Arıtaş Öztürk Çok Programlı Lisesi olurken, Turgay Ciner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Afşin Eshab-ı Kehf Anadolu Lisesi üçüncü, Afşin Anadolu İmam Hatip Lisesi ise dördüncü oldu.

Genç KızlarVoleybol Turnuvasına 6 takım takıldı.  Genç kızlar müsabakasında Afşin Fen Lisesi Şampiyon oldu. Afşin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Zümrüt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü, Özel Afşin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi dördüncü oldu.

Şampiyon olan Fen Lisesi sevincini Okul Müdürleri Remzi Yayıcı ile paylaştı. Yayıcı, “Turnuvaya katılan tüm takımları kutluyorum ve onlarında başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Turnuvada dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.

Kupa töreninin ardından açıklama yapan Afşin Geçlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Asef Arslan, “Voleybol turnuvasının güzel bir atmosferde tamamlandı. Turnuvamıza katılan tüm öğrencilerimize ve onlara destek olan idarecilerimize teşekkür ediyorum. Turnuvada birinci olan takımlarımız Kahramanmaraş'ta Afşin'i temsil edecek. Bütün okul takımlarımızın Kahramanmaraş’ta yapılan müsabakalarda da güzel bir sonuç alacaklarını ve ilçemize birinciliklerle döneceklerini düşünüyorum. Takımlarımıza bu heyecan dolu dakikaları bize yaşattıkları için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Arslan ise, "Her yarışmada olduğu gibi bu yarışmanın da bir mağlubu bir de galibi var ama kazanan her zaman spor oluyor, centilmenlik oluyor ve kardeşlik oluyor. Ben öğrencilerimizi, centilmenliklerinden ve bu kardeşlik görüntülerinden dolayı hepsini tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi