2016-2017 Eğitim Öğretim yılı Okul Sporları faaliyetleri kapsamında Kahramanmaraş'ta düzenlenen Halk Oyunları yarışmasında birinci olan Atatürk Ortaokulu halk oyunları takımı, Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan'ı ziyaret etti.

Yıldızlar düzenlemeli dalda halk oyunları il birinciliği elde eden öğrencileri makamında kabul eden Kaymakam Budan, öğrencileri elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik etti.

Kaymakam Budan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti şu şekilde ifade etti:

“Atatürk Ortaokulu öğrencilerimiz, idarecimiz ve öğretmenlerimiz, halk oyunlarını öğreten hocamızla birlikte ziyaretimize bizlere ziyarete geldiler. Kahramanmaraş'ta ortaokullar arasında düzenlenen halk oyunları branşında yıldızlar düzenlemeli dalda il birincisi oldular. Ayrıca Gençler Düzenlemeli dalda Afşin Eshab-ı Kehf Anadolu Lisemizde il birincisi oldu. Bu vesileyle bizi ziyarete geldiler. Ben öncelikle bizzat sahada emek veren çocuklarımızı sonra onların bu faaliyeti yapmasında bu branşı öğreten bu etkinlikte çalışmaları sağlayan hocamıza teşekkür ediyorum ve bu emeklerinden dolayı tebrik ediyorum.  İnşallah bu başarılarıyla diğer öğrencilerimize de örnek olurlar.  Başarı çok güzel bir duygu ancak durduk yere olmuyor, emek istiyor, gayret istiyor her şeyden önce inanmak gerekiyor.

İnşallah onlarda bu başarılarını derslerinde de gösterirler ve ileride büyüdüklerinde anne babalarına, sonra devletimize milletimize faydalı ve hayırlı birer vatandaş olarak hayatlarına devam ederler"

Editör: Haber Merkezi