Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak atanan Afşinli hemşerimiz Günay Avcı’ya hayırlı olsun ziyaretleri başladı.

Onikişubat Belediye Başkanı Yardımcısı Ali Ünsal, Kahramanmaraş Eğitim Bir-Sen ve Memur-Sen Başkanı Tuba Köşkeroğlu ve yönetim kurulu üyelerini Hemşerimiz Avcı’yı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletileri.

Hemşerimiz Avcı’ya İlk Ziyaret Eğitim Bir-Sen’den

Kahramanmaraş Eğitim Bir-Sen ve Memur-Sen Başkanı Tuba Köşkeroğlu ve yönetim kurulu üyeleri İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak atanan Afşinli hemşerimiz Günay Avcı’yı ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Kahramanmaraş Eğitim Bir-Sen ve Memur-Sen Başkan ve yönetim kurulu üyeler İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak atanan Günay Avcı’ya başarı ve hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getiren Avcı, Kahramanmaraş’ın eğitim seviyesini daha ileriye taşımak için çalışacaklarını ifade etti.

Onikişubat Belediyesi’nde Avcı’ya Ziyaret

Kahramanmaraş-Onikşubat Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ünsal, Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Müdür Yardımcısı olarak atanan Günay Avcı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

 Onikşubat Belediye Başkan yardımcısı Ali Ünsal, 06.09.2017 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararıyla Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğüne müdür yardımcısı olarak atanan Günay Avcı’yı ziyaret ederek bu görevde başarı dileğinde bulundular. Günay Avcı, ve konukları eğitim adına güzel bir sohbet ortamı oluşturdular.

Avcı, ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade ederek misafirlerine nazik davranışlarından dolayı teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi