Afşin Belediyesi tarafından Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) hazırlanan üniversite adayı öğrenciler için motivasyonsemineri düzenlendi.

Türkiye çapında ‘Gri Koç’ lakabıyla tanınan, birçok kente düzenlediği programlar ve sosyal medyadaki motivasyon seminerleriyle büyük bir öğrenci kitlesine sahip olan Gökhan Müftüoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı programa öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Öğrenciler, saatler öncesinden geldikleri Afşin İlçe Spor Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’nu tıklım tıklım doldurdu.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, en kısa zamanda Gökhan Müftüoğlu’yla öğrencileri yeniden buluşturacağının müjdesini verdi.

Güven, “Bizler Afşin Belediyesi olarak siz değerli öğrenciler ve Afşin halkı için elimizden geleni yapıyoruz. Bugün bizleri kırmayarak ve siz değerli öğrencilere destek olmak için buraya kadar gelen Gökhan Müftüoğlu’na teşekkür ediyoruz. “dedi.

Seminere katılan öğrencilere teşekkür eden Gökhan Müftüoğlu, “ YKS’ye çok az bir zaman kaldı, bizlerde elimizden geldiğince sınava girecek olan öğrenci kardeşlerimizin sınav kaygısını azaltmak, motivasyonlarını arttırmak için bu tür seminerler düzenliyoruz. Sınav öncesinde doğru çalışma metotları, sosyal medyayı hangi zamanlarda nasıl kullanmaları gerektiği, ders çalışırken dikkat edilecek hususlar noktasında bilgiler vererek onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sınava girecek olan öğrencilerimize başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Kalabalığın oldukça şaşırtıcı olduğunu ve katılımın fazla olması sebebiyle şaşırdığını ifade eden Gökhan Müftüoğlu, seminere katılan tüm öğrenci ve idarecilere ayrıca Afşin Belediyesine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi