Afşin Belediyesi tarafından, Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) hazırlanan üniversite adayı öğrenciler için düzenlenecek motivasyon seminerine katılacak Gri Koç Gökhan Müftüoğlu, Afşinli öğrencileri seminere davet etti.

15 Aralık Cuma günü saat 18.00-19.00’da Afşin İlçe Spor Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’nda öğrencilerle buluşacak öğrenci koçu Gökhan Müftüoğlu YKS sınavı öncesi öğrencilere çalışkanlık, motivasyon, özgüven, mücadele gücü hakkında eğitim verecek.

Düzenlenecek seminer için YouTube, Facebook ve instagram gibi kendi sosyal medya hesaplarından Afşinli öğrencilere çağrıda bulunan Müftüoğlu, “Herkese merhabalar. YKS’yi Kazandıracak 4 Taktik le Afşin’e geliyorum. Afşin Belediyesi sizler için harika bir organizasyon hazırlamış. Sağ olsunlar bizleri de davet ettiler. Bizler 15 Aralık 2017 Cuma günü sizlerle bir araya gelmek için sabırsızlanıyoruz. Çevre illerden de katılım bekliyoruz çünkü çok güzel bir organizasyon olacak. “dedi.

Afşin Belediyesi önünden seminer alanına ulaşım için, ücretsiz araçlar kaldırılacağını belirten Afşin Belediyesi Kültürel ve Sosyal İşler Müdürlüğünden yetkililer, 15 Aralık Cuma günü saat 18.00-19.00’da Afşin İlçe Spor Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’na bütün üniversiteye hazırlanan öğrencilerimizi bekliyoruz” dedi.

Stant ve İmza Etkinliği ise 16.00-17.45 arasında olacak.
 

Editör: Haber Merkezi