Afşin Atatürk Ortaokulu öğrencilerinin, TÜBİTAK Bilim Fuarı için hazırladıkları projeler, okulun konferans salonunda sergilendi.

Öğrenciler tarafından hazırlanan projeler katılımcılar tarafından büyük bir beğeni topladı.

Öğrencilerin uzun çalışmalarının ardından kendi fikir ve düşüncelerini yansıtan birçok projenin ortaya çıktığını söyleyen Afşin Atatürk Ortaokulu Müdürü Şahin Yıldız, "4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı kapsamında öğretmenlerimizle birlikte bu yıl 3. proje açılışımızı gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Geleceğin bilim adamları ve mucitlerinin hazırladıkları projeler oldukça beğendim ve incelemekten keyif aldım. Gençlerimiz bir hayalle başlayarak hazırladıkları projelerle gelecek adına ümit vaat ediyorlar. Projeler ve tüm çalışmalarda emek veren öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyorum "diye konuştu.

Afşin Atatürk Ortaokulu Fen Bilimleri Öğretmeni Fatih Ertürk, "4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı çerçevesinde öğrencilerimizle çeşitli projeler gerçekleştirdik. Genç beyinlerin yaptıklarının incelenmesi ve gelişmesine de katkı sunulması gerektiğini düşünüyorum. Öğrencilerimizden çok çalışmalarını, araştırmalarını ve başarılı olmalarını gerektiğini her zaman vurguluyoruz. Güzel çalışmalar çıkardık. Fuarımıza katılan herkese teşekkür ediyoruz." açıklamasında bulundu.

Fuara Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürü, Afşin İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Editör: Haber Merkezi