Afşin Eshab-ı Kehf Anadolu Lisesi, ‘Dokunuş’ projesi kapsamında 3 okula yardım eli uzattı.

Afşin Eshab-ı Kehf Anadolu Lisesi öğrencileri, Kabaağaç, Karagöz ve Kuşkayası İlkokulunda öğrenim gören öğrencilere mont, kışlık ayakkabı ve kırtasiye yardımı yaptı.

Afşin Eshab-ı Kehf Anadolu Lisesi Müdürü Güllü Dağlı Cırık önderliğinde Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Kulübü öğrencileri ve öğretmenleri tarafından Kabaağaç, Karagöz ve Kuşkayası İlkokuluna ziyaret ederek ihtiyaç sahibi öğrencilere takdim etti.

Projedeki amacın ihtiyaç sahibi öğrencileri sevindirmek olduğunu belirten Afşin Eshab-ı Kehf Anadolu Lisesi Müdürü Güllü Dağlı Cırık, okul öğrencilerine de sorumluluk duygusunu kazandırmak olduğunu söyledi.

Cırık, “Okulumuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencilerimiz ile birlikte 3 ilkokula yardım eli uzattık. Amacımız ihtiyaç sahibi öğrencileri sevindirmek olsa da kendi öğrencilerimize de farkındalık bilinci oluşturmak, sorumluluk duygusu katmak, küçük bir destek de olsa bir çocuğun hayatına dokunmanın ne kadar önemli olduğunu gösterebilmek adına böyle bir çalışma yaptık. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübümüzle birlikte 3 yıldır bu projeyi devam ettirmekteyiz. İnşallah bizlerden sonra da bu proje devam eder. Bizleri ağırlayan okul idare ve öğretmenlere teşekkür ediyoruz.” Açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi