Kahramanmaraş Ziraat Odaları Başkanları, Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Kahramanmaraş Ziraat Odalarının Başkanları, TZOB Genel Merkezi’nde, Genel Başkan Bayraktar tarafından kabul edildi. Oda Başkanları, Bayraktar’ın yeniden Genel Başkanlığa seçilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Ziyaretle ilgili olarak değerlendirme yapan Afşin Ziraat Odası Başkanı İbrahim Emiroğlu, görüşmede Kahramanmaraş geneli ve özelde de Afşin tarımı ve sorunlarını elde aldıklarını söyledi.

Afşinli çiftçilerin Adatepe Sulaması Projesinden daha çok yararlanması için çalışma yapılması gerektiği konusunda  Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’a rapor sunduğunu ifade eden Ziraat Odası Başkanı İbrahim Emiroğlu, " Türkiye Ziraat Odaları Birliği Başkanımız Sayın Şemsi Bayraktar’ı ziyaret ettik. Geçtiğimiz aylarda yapılan genel kurulda tekrar görevine seçilmesinden dolayı hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. Görüşmemizin ana gündemi Kahramanmaraş tarımının sorunları oldu. Her bir ziraat odası başkanımız kendi bölgesindeki sıkıntıları ve talepleri anlattı. Biz de Afşinli çiftçilerimizin sorunlarını dile getirdik." diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi