Afşin Ziraat Odası Başkanı Hasan Akpınar, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında Türkiye birincisi olan Şaziye Karataş’ı altınla ödüllendirdi.

Ziraat Odası makamında gerçekleşen törende, Ziraat Odası Başkanı Hasan Akpınar ve Ziraat Odası Meclis Başkanı Erdal Ceyhan, TEOG sınavında tüm sorulara doğru cevaplayarak ilçe birincisi ve Türkiye birinciliğini paylaşan Afşin Merkez Fatih Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Şaziye Karataş’a birer adet cumhuriyet altını taktı.

Öğrenciyi başarısından dolayı tebrik eden Ziraat Odası Başkanı Akpınar, “ Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyesi Nesimi Karataş’ın kızı 8. sınıf öğrencisi Şaziye Karataş girmiş olduğu TEOG sınavında Türkiye birincisi oldu. Bu en başta, ailesinden sonra ziraat odası olarak bizleri sevindirdi. İnşallah bu güzel başarısını devam ettirir. Ziraat Odası olarak her zaman öğrencimizin yanındayız” dedi.

Daha sonra konuşma yapan Afşin Ziraat Odası Meclis Başkanı Erdal Ceyhan, öğrenciyi başarından dolayı tebrik ederek başarılarının devamını getirmesini diledi.

Okul öğretmenlerinden, ailesinden ve rehberlik servisinden büyük destek gördüğünü aktaran Karataş “Derslerime düzenli ve planlı bir şekilde çalıştım. Böyle bir başarıyı elde ettiğim için mutluyum. Nisan ayında yapılacak sınavda da tam puan almayı hedefliyorum” diye konuştu.

Baba Karataş ise kızının başarısından dolayı gurur duyduğunu, dereceye çok sevindiklerini belirtti.

Törene, Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ile TEOG sınavında Türkiye birincisi olan öğrencinin babası Nesimi Karataş katıldı.

Editör: Haber Merkezi