Afşin Ziraat Odası Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda, ziraat odası başkanları kendi bölgesindeki çiftçilerin ve tarım sektörünün sorunlarına ilişkin değerlendirmede bulundu.

Toplantıya, Kahramanmaraş Ziraat Odası Başkanı Mehmet Çetinkaya, Afşin Ziraat Odası Başkanı İbrahim Emiroğlu, Elbistan Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Bulut, Göksun Ziraat Odası Başkanı Selim Cüce, Türkoğlu Ziraat Odası Başkanı Mehmet Karaca, Andırın Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sarıbıyık, Pazarcık Ziraat Odası Başkanı Ali Çiftepala ve Ekinözü Ziraat Odası Başkanı Seyfullah Pamuk katıldı.

Afşin Ziraat Odası Başkanı İbrahim Emiroğlu, Kahramanmaraş ve ilçeleri ziraat odası başkanları olarak çiftçilerin sorunlarını görüşmek üzere bir araya geldiklerini söyledi.

Emiroğlu, Kahramanmaraş tarım sektörü ile ilçeler özelinde üreticilerin karşılaştıkları sorun ve sıkıntıları görüştüklerini söyledi.

Toplantıya ev sahipliği yapan Afşin Ziraat Odası Başkanı İbrahim Emiroğlu, 6 Şubat’taki asrın felaketi sonrasında ara vermek zorunda kaldıkları koordinasyon toplantılarına bu ay Afşin’de devam ettiklerini söyledi.

Başkan Emiroğlu, il genelinde çiftçilerin ve tarım sektörünün sorunları ve çözüm yollarının ele alındığını vurguladı.

Başkan Emiroğlu, “Kahramanmaraş tarımının sorunlarının çözümü için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çiftçilerimizin ve üreticilerimizin her zaman yanındayız. Toplantıya katılan kıymetli başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Ziraat Odası Başkanları Afşin’de Bir Araya Geldi (7)Ziraat Odası Başkanları Afşin’de Bir Araya Geldi (6)Ziraat Odası Başkanları Afşin’de Bir Araya Geldi (3)Ziraat Odası Başkanları Afşin’de Bir Araya Geldi (2)

Kaynak: DENİZ DOĞAN