Afşin Ziraat Odası Başkan Adayı Cuma Yıldız, Afşin'de sivil toplum örgütlerini ve esnaf odalarını ziyaret ederek destek istedi.
1 Şubat Pazar günü yapılacak Afşin Ziraat Odasının seçimleri için başkan adayı olan Cuma Yıldız, ilçede bulunan ilçedeki sivil toplum örgütlerini ve odaları ziyaret etti. Başkan adayı Yıldız, Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can'ı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş'ı, Şoförler Odası Başkanı Adnan Kabaağaç'ı ve Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Bahadır Yaşar'ı makamlarında ziyaret ederek destek istedi.
Yapılan ziyaretlerinde arıdan değerlendirmede bulunan Yıldız, " 1 Şubatta yapılacak olan seçimi kazandığımız takdirde, bizim amacımız tüm çiftçi kardeşlerimizin sorunlarını diğer sivil toplum örgütleriyle birlikte hareket ederek en kısa sürede ve en iyi bir şekilde çözmek olacaktır." dedi.
Ziyaretlerde karşılıklı görüş ve fikir alışverişinde bulunduklarını ve ziyaretlerin oldukça verimli geçtiğini belirten Yıldız,” İlçemizde faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerine ve odalarımıza ziyaretlerde bulunduk. Ziyaretlerde çiftçilerimizin sorunları ve çözümü noktasında karşılıklı fikir ve görüş alışverişinde bulunduk. Ziyaretlerimiz oldukça verimli geçti. İnşallah bu görev bize nasip olursa odalarımız ve sivil toplum örgütlerimizle işbirliği içinde çalışmalar yapacağız."şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi