Afşin Ziraat Bankası Şubesine yeni müdür atandı.

Şube Müdürü İlker Ayhan’ın Ziraat Bankası Malatya Şubesine Müdür olarak atanmasının ardından Ziraat Bankası Afşin Şubesi yöneticiliğine Mesut Köşker atandı.

Geçtiğimiz gün göreve başlayan Ziraat Bankası Şubesi Müdürü Mesut Köşker, Yeşil Afşin’e ve Afşinlilere en iyi hizmeti vermek için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi.

Yedi uyurların diyarı Yeşil Afşin’e hizmet etmekten memleketimiz olan mübarek topraklarda olmaktan çok mutlu ve gururlu olduğunu söyleyen Müdür Köşker,  “Ziraat Bankası Afşin Şubesi ekibi ile müşterilerimizin istek ve taleplerini en iyi bir şekilde karşılamaya çalışacağız” dedi.

1973 Elbistan doğumlu olan, aslen Ekinözülü  olan Mesut Köşker 1998 yılında Elbistan Şubesinde göreve başladı. 15 yıllık bankacılık deneyimi olan Köşker, son 12 yılında  T.C. Ziraat Bankası A.Ş  Genel Müdürlüğü personeli olarak,  denetim birimlerinin  çeşitli kademelerinde görev yaptı.  01 Şubat 2014 tarihinde Andırın Şube Yöneticiliğine başlayan Köşker, 02 Ekim 2015 tarihinde Afşin Şube Yöneticiliğine atandı.  İşletme Fakültesi mezunu olan Köşker evli ve 3 çocuk babasıdır.

Editör: Haber Merkezi