AK Parti Elbistan Teşkilat Başkanı Hasan Sungur ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütlerine yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla Jandarma Komutanlığı personelini ziyaret etti.

Ziyarette, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Sungur, Kadın Kolları Başkanı Dilek Çevik, Gençlik Kolları Başkanı Talip Karaç ile yönetim kurulu üyelerini, Jandarma Komutan Vekili Astsubay Kıdemli Başçavuş Volkan Uğurlu ve personel birlikte karşıladı.

AK Parti ilçe Başkanı Sungur, ziyarette yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

"Türk askeri tarafından hudutlar ve bölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak, Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'lı teröristleri etkisiz hale getirmek, bölge halkını terör örgütü üyelerinin baskı ve zulmünden kurtarmak amacıyla başlatılan harekatın en önemli unsurlarından birini milli silahlar oluşturuyor. Türk Silahlı Kuvvetleri, yerli yapım silahlarla terör örgütlerine Afrin'i dar ediyor." 

Mehmetçiğin Afrin'de bedeniyle, silahıyla, gücüyle mücadele ederken kendilerinin de onlara dualarla, birlik ve beraberlikle destek olmak istediklerini ifade eden Sungur, "Rabbim hem ordumuzu hem askerimizi muzaffer eylesin. Birlik ve beraberliğimizi daim eylesin." diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi