Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdar Zabun, yaptığı açıklamada, milletin takdiriyle oluşan neticeye herkesin saygı göstermesi gerektiğini söyledi.

Çıkan sonuçtan umutlu olduklarını dile getiren Zabun, iş dünyası olarak referandumdan sonra herkesin bir an önce işine dönüp önüne bakması gerektiğini kampanya döneminde hep söylediklerini belirtti.

Artık iş dünyasının var gücüyle çalışması gerektiğini dile getiren Zabun, "Çalışacağız ki üreteceğiz, üreteceğiz ki Türkiyemizi daha da güçlü yapacağız. Referandumun sonrasına takılmamak lazım. Yeni sistemin ülkemize Allah'tan hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah bir an önce uygulamalarını da göreceğiz. Bu konuda da iş dünyası olarak yakın tarihte Cumhurbaşkanımızın istihdam seferberliğinde de gördüğümüz gibi Türkiye'de yaklaşık 700 bin kişi kısa sürede hemen iş sahibi olmuştur. Kahramanmaraş'ın istihdam için 7 bin sözü vardı. Şu anda 4 bin 300 kişi istihdam edildi. 7 bine doğru adım adım ilerliyoruz." dedi.

İstihdam seferberliğinin halkın, iş dünyasının ve çalışanlar olmak üzere herkesin bir an önce işine bakması ve üretmesi gerektiğini gösterdiğini ifade eden Zabun, şöyle devam etti.

"Referandum sürecini bir an önce atlatmak gerekiyor. Biz artık işimize bakıyoruz. Zaten dünden itibaren doların seyrini de gördük düşüşe geçti. Bu beklentiler hep böyle olacaktır. İşimize bakacağız. İş dünyası olarak da biran önce istihdam seferberliğine katkı sunmaya devam edeceğiz. Halkımız istikrar istiyor ve bir defe daha istikrarın önemini görmüş olduk."

Editör: Haber Merkezi