Yunus Yapı Market, esnaf, işadamları ve protokol üyelerini iftar yemeğinde bir araya getirdi.

Afşin’de inşaat sektöründe hizmet veren Yunus Yapı Market, her yıl geleneksek olarak gerçekleştirdiği iftar yemeğini bu yılda gerçekleştirdi.

Yunus Yapı Market yetkilileri İlyas ve Harun Kalfe tarafından Afşin Yıldız Düğün Salonu’nda düzenlenen iftar yemeğine, Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, Ak Parti Afşin İlçe Başkanı Sabri Türkkahraman, Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş, daire amirleri, iş adamları ile çok sayıda esnaf katıldı.

İftar yemeğinin ardından açıklama yapan Yunus Yapı Market yetkilileri İlyas ve Harun Kalfe, Ramazan ayında her yıl geleneksel olarak verdikleri iftar yemeğiyle Afşin’de birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını daha da artırmak istediklerini kaydetti.

Harun Kalfe, Yunus Yapı Market olarak geleneksel hale getirilen iftar yemeğine katılan misafirlere teşekkür etti.

Kalfe, “Öncelikle davetimizi kırmadan gelen bütün misafirlerimize teşekkür ediyorum. Ramazan ayının bizlere verdiği bereketi iş dünyasına yansıması dileğiyle bir araya geldik. İftar yemeğimizdeki amacımız, esnafımızı, protokol üyelerimizi ve daire amirlerimizi bir araya getirerek, dostluk ve kardeşlik duygusunu artırmaktı. Bu bereketli günlerde bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduk ve bu çağrıya kulak verip gelen tüm misafirlere teşekkür ederim.”

Editör: Haber Merkezi