Afşin’de hizmet veren Yunus Yapı Market,  her yıl geleneksek olarak düzenlediği iftar yemeğini bu yılda düzenledi. Yunus Yapı Market, esnaf ve protokol üyelerini iftar yemeğinde bir araya getirdi.

Afşin Meka Royal Otel’de düzenlenen iftar yemeğine, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri (TKK) Ankara Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Terzi, Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, Ziraat Odası Başkanı Hasan Akpınar, Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş, Şoförler Odası Başkanı Adnan Kabaağaç, Afşin Kredi Kefaret Kooperatifi Müdürü Mehmet Şerif Tatlı, daire amirleri, iş adamları ile çok sayıda esnaf katıldı.

İftar yemeğinin ardından açıklama yapan Yunus Yapı Market yetkilisi İlyas Kalfe Ramazan ayında  her yıl geleneksel olarak verdikleri iftar yemeğiyle Afşin’de birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını daha da artırmak istediklerini kaydetti.

Harun Kalfe, Yunus Yapı Market olarak geleneksel hale getirilen iftar yemeğine katılan misafirlere teşekkür etti. Kalfe,  “Öncelikle davetimizi kırmadan gelen bütün misafirlerimize teşekkür ediyorum. Ramazan ayının bizlere verdiği bereketi iş dünyasına yansıması dileğiyle bir araya geldik. İftar yemeğimizdeki amacımız, esnafımızı, protokol üyelerimizi ve daire amirlerimizi bir araya getirerek, dostluk ve kardeşlik duygusunu artırmaktı. Bu bereketli günlerde bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduk ve bu çağrıya kulak verip gelen tüm misafirlere teşekkür ederim.”

 

Editör: Haber Merkezi