Afşin'in en büyük beyaz eşya, mutfak araçları ve mobilya ürünlerinin satışa sunulduğu Yüceller Alışveriş Merkezi törenle hizmete açıldı.

Bölgede önde gelen mobilya, ev tekstili ve elektronik ürünler mağazası olan Yüceller Alışveriş Merkezi yeni mağazasının açılışını, görkemli bir törenle gerçekleştirdi.

Açılışta konuşan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “Öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Rabbim işlerini rast getirsin, bol rızık ve kazançlar nasip etsin. Bölgemizde gerek kamu gerekse özel sektör yatırımları giderek artmaktadır. Bu yatırımların yapılmasında desteği ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bu yatırımlara baktığınızda bölgemize olan katkısı çok önemlidir" diye konuştu.

Elçibey Caddesi üzerinde düzenlenen törenle hizmete açılan Yüceller Alışveriş Merkezi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yücel, açılışa katılan davetlilere teşekkür etti.

Yücel, uzun zamandır bu işle uğraştıklarını anımsatarak, böylesi güzel bir yatırımı bölgemize kazandırdığımız için mutluyuz diye konuştu.

Açılışta konuşan Yüceller Alışveriş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Yücel, şu ifadeleri kullandı;

“Maşallah arı gibi çalışan bir Belediye Başkanımız var.  Afşin’i gezdik gördük ve böyle bir yere Yüceller Alış Veriş Merkezi’nin de yakışacağını düşündük. Hepinizin ilgi göstereceğini düşünüyoruz. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.”

Açılışa Afşin Kaymakamlığı görevinden istifa ederek AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Ali Edip Budan,  Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, Afşin Belediyesi meclis üyeleri, kamu ve kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yüceller AVM Dedebaba Mahallesi, Elçibey Caddesi üzerinde hizmet vermekte.

Editör: Haber Merkezi