2022 LGS puan sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklandı. Bu sonuçlara göre başarılı bir eğitim-öğretim faaliyetleri sürdüren Özel Yıldız okulları yine büyük başarılar kazandı.

Sınav sonuçlarını değerlendiren kurucu-müdür Nurullah Çelebi KÖKER geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yine okullarının 2022 LGS de büyük başarılar elde ettiğini ifade etti.

     Özel Yıldız anasınıfları, ilkokul, ortaokulları, fen ve anadolu liseleri kuruldukları ilk günden itibaren öğrencilerimizin akademik, sosyal ve kültürel alanda yetişmeleri için çalışmalarını sürdürmektedir. Bu çalışmaların sonuçları başarı ile süslendiğinde çalışma şevkimiz artmakta ve daha üst düzey çalışmalara başlamaktayız. Özel Yıldız tüm kurumları ile başarının adresi olmuştur. Kazandığımız Türkiye dereceleri bunun açık bir göstergesidir.

     2022 LGS puan sonuçları açıklandı. Sonuçlara baktığımızda 90 soruda 1 yanlış yapan 2 öğrencimiz  494,77 puan alarak %0,04 dilime girmişlerdir. Bu iki öğrencimiz 1 yanlış ile Türkiye birinciliğini kaçırmışlardır. Yüzdelik dilim sırasına göre öğrencilerimizi değerlendirdiğimizde ise,

11 öğrencimiz % 1’lik dilimde,  15 öğrencimiz % 2’lik dilimde,

22 öğrencimiz % 3’lük dilimde, 23 öğrencimiz %4’lük dilimde,

25 öğrencimiz % 5’lik dilimde,  44 öğrencimiz ’10’luk dilimde,

    Pandemi sürecinin tüm olumsuzluklarına rağmen okullarımız yine büyük başarılar kazanmıştır. Ülkemizin güzide liselerinde yine Özel Yıldız’lı öğrenciler öğrenim görmeye devam edeceklerdir.

    MSÜ sınavlarında başarılı olan lise grubu öğrencilerimiz, mülakat sınavlarına girmeye başlamış ve mülakatı başarı ile geçerek sağlık raporu almaya hak kazanlar bilgisi de bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir.

    04 – 20 Temmuz arasında LGS tercihleri yapılacaktır. Lise tercihlerinde de öğrencilerimiz yanında olacağız. Onlara gereken danışmanlık ve rehberlik hizmeti sağlayacağız.

    Kazandığımız bu başarı sadece okullarımızın değil Elbistan’ımızın başarısıdır. Tüm öğrencilerimize bu sınav sonucunun haklarında hayırlı olmasını temenni ediyor, saygılar sunuyorum. Özel Yıldız Akademik Başarı İle Değerler Eğitimini Bütünleştiren Bir Eğitim Kurumudur.   

Editör: Haber Merkezi