MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, seçim çalışmaları kapsamında İncirli Köyü’ne giderek vatandaşlarla bir araya geldi. Yıldız, alevi vatandaşları birleştirmek adına “Mahsuni Şerif Kültür Evi” yapacağını kaydetti.
MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, köyde yaptığı açıklamaya göre, hizmete uzak köylere hizmet getirecekleri sözünü verdi.
Başkan Yıldız, “Biz bölgemizin eli, kulağı olacağız ve bölgemize hizmet etmek için yarışacağız. Bizler her zaman ayrışıma karşıyız, birlik beraberlik içerisinde Afşin’imize hizmet edeceğiz. Bizim ilk hedeflerimizden bir tanesi Afşin’e uzak köylerimizin en hızlı bir şekilde hizmetin gitmesini sağlamak olacak. Biz halkımıza Milliyetçi Hareket Partisi ’de, AK Parti gibi mi olur? Zihniyetini kaldırmak ve Milliyetçi Hareket Partisi adayının ve partinin, insanları nasıl kucakladığını göstermek için ilk önce hizmetleriz uzak köylerimizden başlayacak. Bizim tek hedefimiz bölgemize ve insanımıza hizmet etmek. İnşallah 30 Mart’tan sonra İncirli Köyümüze belediye başkanı olarak geliriz” dedi.
Yıldız konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Köylerimiz ve beldelerimiz için kilit parke fabrikası kuracağız. Öncelikle uzak köy ve beldelerimizden başlayarak tüm ara sokaklarımız ve caddelerimiz kilit parke olacak. Bölgemizde bu kış çok yağmur ve kar yağmasa da genel olarak yağış alan bir bölge olduğu için kilit parke hizmetinin acilen İncirli ve diğer köylerimize uygulanması gerekiyor. Ayrıca buranın acilen ağaçlandırılması lazım, arıcılığın teşvik edilmesi gerekiyor. Bölgemizde cem evleri bulunuyor ama biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak bütün alevi vatandaşlarımızı birleştirmek adına Mahsuni Şerif Kültür Evi yapacağız.”
Editör: Haber Merkezi