Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesine (KSÜ) kayıt yaptırmak için gelen öğrenciler, Onikişubat Belediyesi görevlilerince karşılanıyor.

KSÜ Yerleşkesinde kurulan stantta şehirle özdeşleşen dondurma ikram edilen ailelere, broşürler verildi.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, gazetecilere yaptığı açıklamasında, üniversite kayıt işlemlerinin başladığını ve kayıt yaptırmaya gelen öğrencilere hoş geldiğiniz demek için burada olduklarını söyledi.

Onikişubat Belediyesi olarak verdikleri eğitim hizmetlerinin karşılığını fazlasıyla aldıklarını ve sonuçlardan dolayı gururlandıklarını belirten Mahçiçek, şunları kaydetti:

"Bu sene Sosyal Etkinlik Merkezlerimizde üniversiteye hazırlık kursları verdik ve ne mutlu bize ki, emeğimizin karşılığını kat ve kat alarak, üstün başarı sağladık. 2 bin 400 öğrenci içerisinde yüzde 70 oranlarında başarı sağladık. Ortaokul takviye kurslarımızda yine yüzde 81 oranında başarı sağladık. Bir taraftan eğitim odaklı, bir taraftan da reklam ve tanıtım faaliyetleriyle memleketimizin güzelliklerini göstermeye gayret ediyoruz. Eğitim döneminin başında bugün kayıtlarını gerçekleştiren kardeşlerimize hoş geldiniz diyor, eğitim yıllarında da gönülden başarılar diliyorum."

Editör: Haber Merkezi