Afşin Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Asef Arslan, Yaz Spor Okulu kayıtlarının 23 Haziran Cuma günü sona ereceğini söyledi.

7-14 yaş aralığındaki tüm çocukların yaz okulundan ücretsiz bir şekilde yararlanabileceğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Asef Arslan, Afşin’de Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Yaz Spor Okulu’nun 10 Temmuz 2017 Pazartesi günü açılacağını belirtti.

Yaz Spor Okullarına kayıt işlemlerinin İlk defa başlatılan bir uygulamayla www.kahramanmaras.bel.tr  adresinden veya velilerin Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğüne gelerek yapabileceğini söyleyen Arslan, "Afşin’de Yaz Spor Okulları adı altında 7-14 yaş grubu öğrencilerimiz için futbol, voleybol, basketbol, masa tenisi, güreş, tenis (kort tenisi) 7 branşta kurslar açılacak. Kurslarımız 11 Temmuz-25 Ağustos 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. Kurslara müracaat, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi www.kahramanmaras.bel.tr adresinden online olarak yapacaklar ve Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğüne velileri ile gelerek form doldurmaları gerekmektedir." diye konuştu.

Arsan, “Niyetimiz, gençlerimizin sosyalleşmesini sağlamak, kötü alışkanlıklardan, bilgisayar ve televizyon ekranlarından uzaklaştırmak. Gençlerimize spor ahlakını aşılamak birinci önceliğimiz arasında olacak” dedi.

Kayıtlar İlçe Spor Müdürlüğüne Yapılacak

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü ile Afşin Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilecek olan Yaz Spor Okulları için kayıtlar 23 Haziran 2017 Cuma günü son bulacak.

Editör: Haber Merkezi