Afşin İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Asef Arslan, çocukların ve gençlerin zihinsel ve bedensel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı sağlamak, ayrıca yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla yaz spor okullarının açılacağını söyledi.

Pandemi nedeniyle uzun süredir sosyal aktiviteler ve spordan uzak kalan çocuk ve gençleri bir araya getirecek yaz spor okulları için kayıtların 7 Temmuz 2021 Çarşamba gününe kadar kayıtların alınacağını ifade eden İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Asef Arslan, şu ifadelere yer verdi:

“Afşin Belediyesi, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle çocuk ve gençlerin yaz aylarında sporla içi içe olmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen yaz spor okulları için kayıtlar başladı. Ders ve spor bir arada olacak. Okçuluk, futbol, voleybol, izcilik, Kuranı Kerim, badminton, bağlama, gitar, güreş,  halk oyunları ve masa tenisi olmak üzere 11 branşta antrenörler ve öğretmenler eşliğinde ücretsiz eğitim verilecek.  Kontenjanların sınırlı tutulacağı Yaz Spor Okullarındaki kurslara katılmak isteyenler 7 Temmuz 2021 Çarşamba gününe kadar Afşinbey İlkokulu, Aşık Mahsuni Şerif Ortaokulu, Efsus İlkokulu, Gaziosmanpaşa İlkokulu, Halk Eğitim Merkezi ve Gençlik Spor İlçe Müdürlüğüne başvuru yapabilirler. “

Editör: Haber Merkezi