Afşin Belediyesi ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol Şube ekipleri Arıtaş Altunelma arası yol yapımının ardından  Altunelma Yaylalarına ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla başlattığı yol açma ve genişletme çalışmalarını tamamladı.
Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgilere göre Altunelma Mahallesinin en büyük yaylası olan Tikenli yaylası ile birlikte irili ufaklı birçok yaylanın gurup yolu yol şube ekiplerince yeniden açıldı ve genişletmeler yapıldı.

Toplamda 8,5 kilometrelik yolun dün itibariyle tamamlandığı bildirildi.

Yaklaşık 20 gündür yapılan çalışmalarda Yayla yolları birbirine bağlanırken,yeni açılan yollar sayesinde Otomobille bile ulaşım sağlanabileceği bildirildi.Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Yol Şube ekipleri Altunelma Yaylalarının yeni açılan yollarının Hayırlı olmasını temenni ettiler.

Öte yandan ekiplerin verdiği bilgi doğrultusunda kesin olmamakla birlikte Çoğulhan mahallesiyle ile Büğet mahallesi arasındaki bağlantı yoluna başlanacağı belirtiliyor.

Vatandaşlardan, Erkoç  ve Güven'e teşekkür

Öte yandan Altunelma mahallesinde yaşayan vatandaşlardan da bir Teşekkür açıklaması geldi.Vatandaşlar 100 yıllık hayalimizi gerçekleştiren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç,Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ve emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz dediler.
Editör: Haber Merkezi