Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Türkiye Belediyeler Birliği, Sağlıklı Kentler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle 26-27 Kasım 2015 tarihleri arasında düzenlenen Yaşlı Dostu Kentler Sempozyumunda, ‘Yaşlı Dostu Kent’ ödülü Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine verildi.
Sempozyumda, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin yaşlılara yönelik olarak verilen yaşlılar dinlenme ve okuma salonları, evde bakım hizmetleri ile diğer sosyal hizmetlerin anlatıldığı bildiri sonrası, sempozyuma katılan akademisyen ve diğer belediye temsilcilerinin Büyükşehir Belediyemizce yapılan hizmetlere yoğun bir ilgi gösterdikleri görüldü.

Sempozyumda sunulan bildiriler ile birlikte Büyükşehir Belediyemizin hizmetleri de Yaşlı Dostu Kentler Sempozyumu Bildiri Kitabında yer almıştır.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesini temsilen sempozyumda Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetlerinin sunumunu yapan Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanı ve Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Hasan Balbaba Büyükşehrimize verilen “Yaşlı Dostu Kent” ödülünü Bursa Vali Yardımcısı Ergun GÜNGÖR’ ün elinden aldı.
Editör: Haber Merkezi