SP ve BBP  Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Yanar Afşin'de Partilileriyle Buluştu

 Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi Milletvekili ortak adayı Haşim Yanar, Afşin'de partilileriyle bir araya geldi.

Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi ortak adayı Haşim Yanar, baba ocağında seçimlerde insanların dikkatli olması gerektiğini belirterek kesinlikle insanları dışlamayın dedi.

partililerine seslenen BBP Genel Başkan Yardımcısı ve SP ve BBP  Kahramanmaraş 1. Sıra Milletvekili Adayı Haşim Yanar, parti binası önünde partiliklere hitap etti. Seçimlere BBP ve Saadet partisi beraberliğinde girildiğine dikkat çeken Yanar, “Bu ittifak dahi birilerini rahatsız etti. Her dönemde seçim kazanma uğruna yalan söylüyorlar. Yerel seçim öncesi paralel cemaat yalanını attılar. O kadar insanları kandırdılar ki camide namaz kılarken yanınızdaki insanlara dikkat etmek zorunda kalıyorsunuz. Amerika dediler en çok ticareti İsrail’le yaptılar. Papayı sarayda ağırladılar. Papa da paralel çıktı. Şimdi ne yapacaklarını şaşırdılar. Ak parti hükümeti artık iflas etti.  Hz İbrahim’e su taşıyan karınca misali olun herkes safını belirlesin." dedi.

İttifak kurulmadan önce yapılan görüşmelere dikkat çeken Yanar, ittifak olmaması için dahi araya fitne sokulduğunu belirterek,  herkesi seçim zamanında en yakın akrabasından başlayarak partisine sahip çıkması gerektiğini belirtti.

Editör: Haber Merkezi