Özel Afşin Bilgi Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde öğrenciler, beden eğitimi derslerinde wushu  öğrenecek.
Wushu Milli Takım Antrenörü ve Milli Takım Hakemi Selçuk Kayapına, Özel Afşin Bilgi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Halis Öztürk'e, Wushu sporuna katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim etti.

Wushu Milli Takım Antrenörü Selçuk Kayapınar, "Wushu'ya ilgi Afşin'de çok güzel, burada önemli dereceler elde etmiş kardeşlerimiz var. Bizler bu ilgiyi biraz daha arttırmak ve Wushu'yu daha da geliştirmek istiyoruz. Bu çerçevede Özel Afşin Bilgi Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde eğitim gören öğrencilerimiz beden eğitimi derslerinde wushu dersleri verilecek. Bu sayede okullarımızda öğrencilerimizin bu sporla tanışmasını hedefliyoruz. Bu çerçevede bizlerden desteklerini esirgemeyen Özel Afşin Bilgi Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde Müdürü Halis Öztürk'e teşekkür ediyorum."dedi.

Özel Afşin Bilgi Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde Müdürü Halis Öztürk, " Wushu Milli Takım Antrenörü Selçuk Kayapınar Hocamıza teşekkür ediyorum bizleri ziyaret ettikleri için. Selçuk hocamız ilçemizin yetiştirmiş olduğu önemli sporculardan bir tanesi. Özel Afşin Bilgi Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde eğitim gören öğrencilerimiz beden eğitimi derslerinde wushu dersleri verilecek ve öğrencilerimizin sadece wushu sporuyla değil bütün sporlarla ilgilenmelerini istiyorum.Okulumuzda Wushu sporu dersleri aktif olarak öğrencilerimize verilecek. İnşallah okulumuzdan gelecekte Wushu'da önemli dereceler elde eden sporcular çıkar."şeklinde konuştu.
 
Editör: Haber Merkezi