Afşin Vergi Dairesi Müdürü Ebru Ayhan, Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Yaşar Canbolat ve Vergi Dairesi çalışanları, Vergi Haftası dolayısıyla Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Güven’e çiçek takdim eden Afşin Vergi Dairesi Müdürü Ayhan,  22-28 Şubat tarihleri arasında 27. Vergi Haftası’nı kutladıklarını belirtti.

Vergi bilincinin topluma yayılması gerektiğini ifade eden Başkan Güven, “Devletin mali, ekonomik ve sosyal nitelikteki çeşitli görevlerini yerine getirmesinde vergi gelirleri temel rol oynamaktadır. Kamusal hizmetlerin nitelik ve kalitesinin artması vergiye karşı direnci azaltacak en önemli unsurdur. Adil bir vergi sistemi ve toplanan vergilerin vatandaşa hizmet olarak dönmesi, vergi bilincinin artmasının temel zeminini oluşturmaktadır. Hazine ile mükellef arasında köprü görevi gören, sayıları binlerce serbest muhasebeci mali müşavirler ve yeminli mali müşavirler, mali idaremizin en büyük destekçisidir. Vergi gelirlerimizi artırmak, adil ve etkin bir vergi sistemi için birlikte hareket etmek, vergisel hedeflere ulaşmada ülkemizi başarıya götürecek temel yoldur. Kurumumuz şimdiye kadar olduğu gibi yarınlarda da mali idaremizle işbirliği içinde çalışmaya devam edecektir.  Bu duygu ve düşüncelerim ile Çalışanlarımızın, Esnaflarımızın ve Tüm vatandaşlarımızın, Vergi Haftası'nı kutlar esenlikler dilerim” dedi.

Ziyaret sonrasında çiçek takdiminde bulunan heyet hatıra fotoğrafları çekildikten sonra Afşin Belediyesi Başkanlık makamından ayrıldılar.

Editör: Haber Merkezi