26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi Toplantısı, Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer başkanlığında, Valilik Toplantı Salonunda yapıldı.
Toplantıda; Yüksek Seçim Kurulu'nun aldığı kararlar ve Seçim Kanunu Hükümleri doğrultusunda, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin güvenli bir şekilde tamamlanması için seçim öncesi ve sonrasında alınması gereken tedbirler ele alındı.
Toplantıda ayrıca, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü Şube müdürleri tarafından sunum yapıldı. Sunumlarda seçim sürecinde istenilmeyen olayların yaşanmaması için hazırlıklı olunduğu, süreç içerisinde personele bilgilendirme eğitimi düzenlenerek seçime hazırlanıldığı belirtildi.
Vali Güvençer başkanlığındaki toplantıda; Vali Yardımcısı Bayram Öz, Dulkadiroğlu Kaymakamı Mehmet Türköz, Onikişubat Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Coşkun Doğan, İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü Şube müdürleri hazır bulundu.
Editör: Haber Merkezi