Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Özkan, mesajında, 15 Temmuz'un ülkenin birlik ve beraberliğine, Cumhurbaşkanı'na, Başbakanı'na, milli iradeye, TBMM'ye ve direkt vatandaşlara hain saldırıda bulunan FETÖ'ye Kahramanmaraş'ta ve tüm Türkiye'de en ağır darbenin vurulduğu gün olduğunu belirtti.

Kırk yıldır ülkenin en önemli kurumlarına sızmış hainlerin saltanat meftunluğu uğruna katil olduklarının o gece görüldüğünü kaydeden Özkan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Aziz milletimiz, 'söz konusu vatansa ucunda ölüm olsa ne fark eder' diyerek hainlerin üzerine yürümüş, tankları ve F-16'ları durdurmuştur. Çanakkale'de birlik ve beraberlik örneği vererek dünyaya nam salan kahraman milletimiz, o gece de demokrasisinden, birlik ve beraberliğinden, bölünmez bütünlüğünden asla taviz vermeyeceğini göstermiştir. Bu cennet vatanın kahraman evlatları, bütün terör örgütlerine karşı aynı ruh ve anlayışla birliğini, bağımsızlığını ve demokrasisini korumaya devam edecektir. Rabbim vatanımıza kast eden hainlere fırsat vermesin. Bu duygu ve düşüncelerle, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum."

Editör: Haber Merkezi