Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan,  Kahramanmaraş merkez ve ilçe kaymakamlarıyla bir araya gelerek eğitim, sağlık ve güvenlik hizmetleri hakkında bilgi aldı.

Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan ve diğer ilçe kaymakamlarının da katıldığı toplantıda, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan,  İlçelerin eğitim, sağlık, güvenlik hizmetleri başta olmak üzere tüm kamu hizmetleri, devam eden yatırımlar, faaliyetlerinde gelinen aşamalar ve karşılaşılan güçlükler hakkında kaymakamlardan bilgi aldı.

Özkan, Tayini Çıkan Kaymakamlarla Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, tayini çıkan kaymakamlarla bir araya geldi.

Vali Vahdettin Özkan ve eşi Dr. Ruhan Özkan, Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile tayinleri çıkan Dulkadiroğlu Kaymakamı Mehmet Türköz, Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal ve Ekinözü Kaymakamı Cüneyt Caner için verilen veda yemeğinde vali yardımcıları, ilçe kaymakamlarıyla bir araya geldi.

Vali Özkan, görev yaptıkları süre içerisinde başarılı ve uyumlu çalışmalarından dolayı Dulkadiroğlu Kaymakamı Mehmet Türköz, Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal ve Ekinözü Kaymakamı Cüneyt Caner’e teşekkür ederek, yeni görev yerlerinde başarılar diledi.

Veda yemeğine,  Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan ile diğer ilçe kaymakamları da katıldı.

Editör: Haber Merkezi