Afşin Kaymakamı Ahmet Can Pınar ve beraberindeki kamu ve kurum amirleri tarafından Afşin Hükümet Konağında karşılanan Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, ilçenin genel durumunun değerlendirildiği toplantı düzenledi.

Afşin Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantının ardından değerlendirme yapan Vali Özkan, "Afşinli hemşerimizle hasbi hal etmek ve kamu hizmetleri yerinde görmek ve iyileştirilmesi gereken alanları tespit ettik. Afşin Kaymakamımız, belediye başkanımız ve ilçe müdürlerimizi dinleyerek ilçemizi değerlendirdik." dedi.

İlçede kamu yatırımlarını gezerek, esnaf ziyaretinde bulunduklarını dile getiren Özkan, " Tüm mesai arkadaşlarımızla birlikte Afşin'i ziyaret ettik. Merkezi hükümetimizin, bakanlıklarımızın Afşin'imize yapmış olduğu hizmetleri ve bu hizmetlere katkı sunmamız gereken alanları değerlendirdik. Merkezi idaremizle belediye arasında koordinasyonu gerektiren konuları değerlendirerek, iyileştirmemiz gereken alanları tespit ettik. Ortak yapabileceğimiz projeleri biran evvel hayata geçirilmesi için mutabakata vardık. İlçelerde seçim güvenliği ile alakalı toplantı düzenleyerek, seçim öncesi, esnası ve seçimin ardından alınacak tedbirlerle alakalı değerlendirmelerimizi yaptık. Toplantılarımızın ardından ilçe esnafımızı ziyaret ettik. Vatandaşlarımızla hasbıhal ederek taleplerini dinledik. Faydalı bir ziyaret oldu. Önemli olan vatandaşlarımızın taleplerini esas alarak projeler geliştirmektir. Bizleri ağırlayan tüm Afşinli hemşerilerimize teşekkür ediyorum." açıklamasında bulundu.

Ziyarette Vali Özkan'a, Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Numan Öksüz, Afşin Kaymakamı Ahmet Can Pınar, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ile kamu ve kurum amirleri eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi